pharaoh fortune slot
ExamNotes.net
Welcome, Guest. Please login or register.
August 18, 2017, 04:02:15 PM

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
+  ExamNotes.net
|-+  Novell
| |-+  CNE
| | |-+  Q on Novell client instllation
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Q on Novell client instllation  (Read 15007 times)
Gundyman
Senior Member
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 555

0


View Profile WWW
« on: March 19, 2008, 01:05:01 PM »

I have a laptop and how do I install Novell client without Novell taking over the login.

I want to logint to the windows first, then if I need to get login to the network. I have the option to login thru Novell Client.

Thank you
Logged

IT POWER
binarypc
Junior Member

Offline Offline

Posts: 3

0


View Profile
« Reply #1 on: July 28, 2008, 01:28:38 PM »

Umm, thought you didn't need a Novell Client anymore.??
Logged
Kasor
Senior Member
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3137

1


View Profile WWW
« Reply #2 on: January 05, 2009, 11:37:45 PM »

Too easy, look into the advance menu and disable initial login.
Logged

Kill All Suffer 2 Reborn
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!