pharaoh fortune slot
ExamNotes.net
Welcome, Guest. Please login or register.
November 24, 2017, 08:20:32 PM

Login with username, password and session length
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 7
1  Microsoft (MCSE, MCSD, MOUS, MCAD) / 70-222 / Exchange/Trade... Interested? on: September 18, 2002, 04:08:22 PM
Hi

I have CCSE Office pdf, all MCSE, Novell, Cisco, CompTIA, Orcale Cheetcheets and MS Press MCSE 2000 Core and Exchange 2000 eBooks. If u have any of the followin and would like to exchange let me know dipesh_is_here@yahoo.co.uk

1. Novell CNE 5.0/5.1/6.0 Novell Press eBooks
2. Citrix CCA CertTrainer or CBTs
3. Compaq ASE eBooks
4. MS Press Migration from NT to 2k, ISA Server 2000 and Windows Clustering
5. Cisco Remote Acess, Switchin eBooks and Learnkey CBT (UK Only becuase of it size)

Dipesh
dipesh_is_here@yahoo.co.uk
2  Novell / CNE / Exchange/Trade... Interested? on: September 18, 2002, 04:01:30 PM
Hi

I have CCSE Office pdf and all MCSE, Novell, Cisco, CompTIA, Orcale Cheetcheets. If u have any of the followin and would like to exchange let me know dipesh_is_here@yahoo.co.uk

1. Novell CNE 5.0/5.1/6.0 Novell Press eBooks
2. Citrix CCA CertTrainer or CBTs
3. Compaq ASE eBooks
4. Cisco Remote Acess, Switchin eBooks and Learnkey CBT (UK Only becuase of it size)

Dipesh
dipesh_is_here@yahoo.co.uk
3  Other IT certifications / Check Point / CCSE Official pdf on: September 18, 2002, 03:56:06 PM
Hi

I have CCSE Office pdf and Cheetcheets. If u have any of the followin and would like to exchange let me know dipesh_is_here@yahoo.co.uk

1. Novell CNE 5.0/5.1/6.0 Novell Press eBooks
2. Citrix CCA CertTrainer or CBTs
3. Compaq ASE eBooks
4. Cisco Remote Acess, Switchin eBooks and Learnkey CBT (UK Only becuase of it size)

Dipesh
dipesh_is_here@yahoo.co.uk
4  Other IT certifications / Citrix CCA, CCEA / Citrix CCA? on: September 18, 2002, 01:51:14 PM
Hi

I passed CCA test last month. How long citrix takes to send Certificate or email saying congr your are CCA now.

I haven't heard anything from them. I took my ms exams last week and got email yesterday saying congr you are MCSA now.


thanks
Dipesh
5  Microsoft (MCSE, MCSD, MOUS, MCAD) / 70-215 / passed today on: September 10, 2002, 12:40:20 PM
I passed 070-215 today. 50 questions finished it in 25 mins

next 070-219 2morrow.

dipesh
6  Other IT certifications / Citrix CCA, CCEA / Citrix exam vouchers on: August 23, 2002, 05:52:09 PM
Hi

I am interested in Citrix exam vouchers. Please email it to me dipesh_is_here@yahoo.co.uk

Thanks lot in advanced
dipesh
7  Other IT certifications / Citrix CCA, CCEA / Real Question from Real CCA XP Exam on: August 23, 2002, 05:49:00 PM
Hi I took my CCA XP test 2day and passed the exam at my 1st try.

Here are some of the question i seen on my exam and remembered:

1 What is NOT a preferred method of registering your Citrix Licenses?
A. FAX
B. Email
C. Telephone
D. Citrix Web Site (Or something similar to this anyway)
Ans: B

2 Which utilities can be used to configure the autocreation of printer ( Choose 2)
a. Server Administration
b. Citrix Connection Configuration
c. Connection Configuration
d. Printer Administrator
Ans: b,c

5) What is first loaded
a) user profile is loaded first then the system profile
b) computer profile is loaded first then user profile
c) system profile first, then user profile
d) User profile is loaded first then default profile
Ans: C

3.In which OS it will be Network Installation Manager?( Choose 3)
a. Metaframe xp
b. Metaframe 1.8
c. Windows NT Terminal Service
d. Windows 2000 Professional
e. Windows 2000 Server
Ans: a,c,e

4. What are the 2 types of applications users can access:
A. Seamless Apps.
B. Published Apps.
C. Server Applications.
d. Incorrect one.
Answer: B,C

5. Anthony is a new administrator of a Citrix server farm. He has installed ten applications for explicit users. Users are complaining that one application in particular does not work correctly when choosing the the CTRL-F2 sequence within the application. Anthony should instruct the users to:
A. Update the ICA client and retest.
B. Edit the hotkeys tab in the ICA client.
C. Run the application in a seamless window.
D. Change the MetaFrame XP server keyboard-mapping file.
Answer: D

6. What does the Secureica client send to the mf xp server during logon?
a public key
b session key
c private key
d kerberoes key
answer: a

7.Wich of the following is required for load manager to work? (choose 2)
a install and activate the load manager license
b install the correct mf xp product code
c configure load manager from wihtin the citrix managment console
d have at least three mf xp server in the server farm
Answer: b, c

8. something about data collectors in Zone

9. which option for admin client cache can be set within program neighnordhood

a the max bitmap siz to be cached
b. the minimum bitmap zie to be cached
c. the directory where the image will be stored
d. the persistent cache timeout
e. the max amount of disk space to be used for caching

ans: b, c, e

I hope this will help you with your eaxm

Good luck with you exam
dipesh
8  Novell / CNE / Trade/Swap Intereted?... on: August 13, 2002, 05:47:05 PM
Hi....................

I am looking for David Clarke Novell CNE 5.0, 5.1 and 6.0 eBooks (Novell Press). If u have this and would like to trade/swap please let me know dipesh_is_here@yahoo.co.uk

I have following items for swap/trade

Microsoft MCSE, MCSA, MCDBA, MCAD, MCSD eBooks

Cisco CCNA, CCNP eBooks

CheckPoint NG Official Courseware & eBook

Citrix eBook

CompTIA A+, Server+ Network+ eBooks

etc
9  Cisco / Cisco Qualified Specialist / PIX Simulator on: August 06, 2002, 02:56:49 PM
Hi I just passed CCNA.

q1. is there any MCNS/PIX simulator available in market.

2. What are the good books for CQS

Thnaks
Dipesh
10  Other IT certifications / Check Point / Checkpoint Exams in London on: July 26, 2002, 12:52:53 PM
I am doing CCSA in London. Do u have CheckPoint NG Trail Software or official courseware and would like trade then please let me know. dipesh_is_here@yahoo.co.uk

Thanks....
Dipesh
11  Other IT certifications / Check Point / NG Trail Software on: July 26, 2002, 12:49:15 PM
Hi

I am new to checkpoint. does any one have CheckPoint NG Trail software or Official Courseware and happy to trade then please contact me dipesh_is_here@yahoo.co.uk

Best Regards
Dipesh
12  Cisco / CCNA / CCNA test questions: unclear answers on: July 18, 2002, 06:58:21 PM
Q1 What command do you use to set IGRP metric for speed of link?

config-if> IGRP metric 256k
config-if> metric 256k
config-if> bandwidth 256 (RIGHT ANS)
config> IGRP metric 256k
config> metric 256k

Q2 What is true w/ frame relay multipoint subinterfaces?

ANS: MULTIPOINT IS THE DEFAULT CONFIG FOR FRAME RELAY SUBINTERFACES


ANSWERED BY DIPESH VIRCHAND
13  Microsoft (MCSE, MCSD, MOUS, MCAD) / Exchange server 2000 / Exchange 2000 pdf/eBooks Trade on: May 26, 2002, 09:11:48 PM
Hi everyone

I am looking for Exchange 2000 pdf/ebooks.

If u have one and would like to trade with any other ebooks such as Cisco, Sun Solairs, MCSE 2000 Core, TCP/IP, CCSA Exam Practic Kit.

Let me know

dipesh_is_here@yahoo.co.uk
14  Microsoft (MCSE, MCSD, MOUS, MCAD) / Exchange server 2000 / exchange 2000 on: May 26, 2002, 09:07:01 PM
You should have MX Record on Public DNS (This can be your ISP) pointing at your Exchange Server IP address.


Dipesh
MCP/MCSE, A+, CNA
15  Other IT certifications / Check Point / CCSA Study Information on: February 05, 2002, 04:53:33 PM
Can u please email me your CCSA stuffs at dipesh_is_here@yahoo.co.uk.

Thanks you,
Dipesh Virchand
Pages: [1] 2 3 ... 7
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!